Verkoop hotelappartementen De Dokwerker Vlissingen van start

Begin oktober konden investeerders in Hotel De Timmerfabriek en relaties van TEAM Leisure tijdens een exclusieve sneak preview al even ‘proeven’ aan het nieuwste concept dat gerealiseerd gaat worden in het Scheldekwartier te Vlissingen; De Dokwerker. Ook werd tijdens deze dag het bouwbord onthuld door de projectpartners. En komend weekend is het dan zo ver; op zaterdag 6 november gaat de verkoop van de 58 hotelappartementen officieel van start.

De Dokwerker is, net als het naastgelegen Hotel De Timmerfabriek, een ontwikkeling van TEAM Concepts uit Goes. Overigens een coproductie met aannemer Bouwgroep Peters BV en investeerder/belegger AVV-Beheer; beide bedrijven afkomstig uit Middelburg. Paul Huges van TEAM Concepts; “Al toen we in 2017 het 100 jaar
oude Rijksmonument De Timmerfabriek kochten, wisten we één ding zeker: dit gaat dé leisure-hotspot van Zeeland worden. Ons oog viel dan ook snel op de locatie naast De Timmerfabriek. Een geweldige locatie op het gezellige Timmerplein, pal naast de iconische Timmerfabriek en eveneens een top zichtlocatie. 

Nu de oplevering van - het uitverkochte - Hotel De Timmerfabriek in zicht komt, rondom Pasen 2022, zijn we dan ook enorm blij te mogen aankondigen dat op deze plek een nieuw, ‘kloek’ gebouw gaat verrijzen; De Dokwerker. Dit stedelijke, industriële en stoere gebouw is een uitbreiding van het succesvolle naastgelegen Hotel De Timmerfabriek. De combinatie van deze twee projecten zorgt voor een synergie die zijn weerga niet kent!”

Evenals bij Hotel De Timmerfabriek zullen ook de hotelappartementen van De Dokwerker geëxploiteerd en verhuurd worden door de Zeeuwse hotelorganisatie Kloeg Collection. Eigenaar Michel Kloeg: “Hotel De Timmerfabriek is dé recreatieve toeristische hotspot met uitgebreide horecafaciliteiten. Het 4-sterren-plus
Cityhotel kent zijn piekdruktes in vakantieseizoenen. In die tijden komt het hotel eigenlijk kamers tekort voor de grote vraag vanuit het toerisme.

En daar is dan De Dokwerker! Deze is in eerste instantie voornamelijk op zakelijke gasten gericht, maar biedt in de toeristische seizoenen juist alle ruimte die Hotel De Timmerfabriek extra nodig heeft. Gasten van De Dokwerker kunnen het hele jaar door gebruikmaken van alle hotelservices van Hotel De Timmerfabriek en zo genieten van een compleet verzorgd verblijf. Maar dat hoeft niet. Gasten kunnen ook voor een efficiënt verblijf kiezen. In De Dokwerker komen namelijk 58 zelfvoorzienende appartementen en het complex heeft alle aanvullende (woon) voorzieningen, zoals een wasserette, aan boord. Ideaal voor bijvoorbeeld zakelijke gasten die voor (middel)lange termijn in De Dokwerker willen ‘verblijven’.

Zo hebben Hotel De Timmerfabriek en De Dokwerker een gezamenlijke ‘machinekamer’, maar toch ook een eigen gezicht. Samen zijn ze uniek en vormen ze meer dan de som der delen.” Onder de noemer “Timmerfabriek Apartments” zal Kloeg Collection uiting geven aan de verhuur- en exploitatieactiviteiten rondom dit unieke project.

De verkoop van de 58 hotelaccommodaties is in handen van TEAM Leisure. Alexander Snookdijk van TEAM Leisure; “Investeerders in De Dokwerker worden eigenaar van een compleet ingericht hotelappartement. De kopers worden volledig ontzorgd middels de succesvolle verhuur- en beheerformule van Kloeg Collection.

Ook zijn er uitstekende mogelijkheden voor eigen gebruik; het sociaal rendement. Investeren kan al vanaf € 199.500,- excl. BTW VON incl. luxe interieurpakket.” Omdat ook enkele beleggers meedoen in dit project komen er ca. 20 hotelappartementen voor verkoop beschikbaar.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de officiële start verkoop op zaterdag 6 november tussen 10.00 - 15.00 uur in de naastgelegen Timmerfabriek, Koningsweg 37 te Vlissingen. Hiervoor dienen zij zich vooraf aan te melden bij TEAM Leisure via info@teamleisure.nl of telefoonnummer 088 1900 222. Tevens is meer informatie verkrijgbaar via www.teamleisure.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0