Let's stick to Zeeland aflevering 1- Het Begin

Bands en artiesten kunnen stickers op mijn auto plakken. Het lijkt me leuk dat op den duur heel mijn auto vol zit. Via filmpjes kunnen jullie zien hoe dit proces vordert. Als mijn auto op den duur niet meer door de keuring komt, dan wil ik de onderdelen met stickers eruit halen.

Deze aflevering heb ik muziek van Boy Smeets onder het filmpje gemonteerd. Hij is een talentvolle gitarist uit Vlissingen. In dit filmpje zitten ook een paar andere leuke onderdelen. Uiteraard komen er nog bij. Weet jij wie de 'muzikale mystery guest' is?

Onderdelen tot nu toe:

De uitlaatklep: een artiest/band uit Zeeland kan zich laten zien/horen
Frictieplaat: onder het filmpje monteer ik muziek van Zeeuwse artiesten/bands
Spoiler: ik verklap al een beetje wat jullie volgende keer kunnen zien.

Wil je als artiest of met je band meedoen in een volgend filmpje?
Heb je stickers voor op mijn auto?

Mail me op: jhoutzager@zeelandnet.nl

Toedels! - Jos

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0