Boekpresentatie Rinus Spruit 'De verlossing van Jacob Smallegange'

Op donderdag 28 oktober verscheen bij Cossee het nieuwe boek van Rinus Spruit, De verlossing van Jacob Smallegange. In zijn vijfde boek kruipt Spruit in de huid van de schrijver Gerard Strobrand, die in de meest vreemde en tragikomische situaties belandt. Rinus Spruit (Nieuwdorp, 1946) behaalde een groot succes met zijn debuutroman De rietdekker (Cossee 2009). In 2013 verscheen Spruits Een dag om aan de balk te spijkeren, eveneens een groot succes, en in 2017 Broeder, schrijf toch eens.

Zijn werk is bekroond met de Prijs van de Zeeuwse Boekhandel en de Zeeland Refinery Cultuurprijs. In 2019 verscheen De wonderdokter, naar het dagboek van de Zeeuwse plattelandsarts Albert Willem van Renterghem, de man die de hypnose en de psychoanalyse in Nederland introduceerde.

Op vrijdag 12 november om 15:00 uur (tijdens de Week van het Zeeuwse Boek) komt Rinus Spruit over zijn nieuwe boek vertellen en zal uitgever en schrijver Christoph Buchwald hem ook nog enkele vragen stellen.
Iedereen is welkom om erbij te zijn en de toegang is gratis. Aanmelding via info@boekhandelspui.nl. wordt op prijs gesteld. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0