Kaasboerinneke in nieuwe winkel aan de Kleine Markt

Het was woensdag een feestelijke dag voor het team van Kaasboerinneke, deze opende een nieuwe winkel aan de Kleine Markt in Vlissingen. Vorig jaar september werd in het ABC complex aan het Scheldeplein de kaaswinkel gevestigd in de winkelruimte van voor heen Visamy aan de Aagje Dekenstraat 12c. Een initiatief van Simon Jan, Peter en Wilma die vorig jaar naar Vlissingen kwamen om hun kaaswinkel te exploiteren.

Foto: De nieuwe winkel van Kaasboerinneke  © MultranetMedia

Het team van Kaasboerinneke is heel blij met de nieuwe winkel, de Kleine Markt is een mooie locatie en er is meer ruimte dan in de vorige winkel. Wilma: “Op de vorige locatie werden een groot aantal producten (buiten) de winkel uitgestald, en aan het einde van de dag weer terug geplaatst, dan ben je 2 uur per dag kwijt.”

Groot assortiment kazen
Top Kaas van Boerenland naar Klant, je kunt er van woensdag t/m zaterdag terecht van 09:00 tot 18:00 uur voor een heerlijk stuk kaas. Een groot assortiment van boerenkazen, geitenkaas, en allerlei andere soorten kazen waaronder ook rookkaas. En er is een vitrine met wekelijkse aanbiedingen, een stuk kaas voor € 4,- of 3 voor € 10,-. De nieuwe winkel is nog verder uitgebreid met allerlei andere producten!

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0