Kandidatenlijst D66 Vlissingen bekend

In de periode van 15 tot en met 26 oktober hebben de leden van D66 Vlissingen, nadat het bestuur met alle beschikbare kandidaten had gesproken, de mogelijkheid gehad om hun kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen te kiezen. Op basis van de uitslag van deze verkiezingen heeft het afdelingsbestuur de volgende lijst vastgesteld. In een verkiezingsronde voor het lijsttrekkerschap werd Ocker Ghering al gekozen tot lijsttrekker.

De lijstvolgorde is als volgt:
1. Ocker Ghering
2. Desiree Schrijver
3. Ton Rietman
4. Bram Brouwer
5. Niek Peters
6. Marie-Louise van Mierlo – Maasdam
7. Dick Verboom
8. Ton Veraart
9. Atyna Janse
10. Wouter Versluis
11. Tom Aalfs

Met deze kandidatenlijst hebben de leden voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022-2026 een goede afspiegeling van de Vlissingse bevolking gekozen. D66 Vlissingen is voornemens een ambitieus programma op te stellen. In de komende periode zullen de kandidaten de laatste hand leggen aan de conceptversie. Tijdens de ledenvergadering kunnen de Vlissingse leden zich nog over dit concept uitspreken waarna zij het definitieve verkiezingsprogramma zullen vaststellen.

Als dat D66 Vlissingen van mening is dat dit programma in voldoende mate kan worden verwerkt in het komende coalitieakkoord zal de toekomstige D66 fractie zeker bereid zijn om collegeverantwoordelijkheid te dragen.
D66 Vlissingen laat iedereen vrij, maar niemand vallen!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Willem Cornelis Murre (zaterdag, 06 november 2021 23:49)

  Beste mensen,
  Ter voorbereiding op de Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 én inwoner van Vlissingen zou ik graag zien wat de inhoud betreft het definitieve D66 verkiezingsprogramma 2022-2026.
  Met vriendelijke groet,
  Willem Cornelis Murre