Groene Ster 2 - Bristol Team Deel 2

Deel 1 stopt met een spannend moment. Wat gebeurt er? De scheidsrechter fluit en de spelers lopen naar hem toe. André Siereveld (zonder n): "Op dat moment was het 4 tegen 4 i.p.v. 5 tegen 5. Zij scoorden, als je in ondertal bent en er word tegen je gescoord, dan mag de 5e man er weer in. Het vreemde is, dat zij scoorden en er opeens een 5e speler van hun inkwam, dat kan nooit. Omdat onze speler het veld inging, kreeg hij geel.

De arbitrage reageerde echter niet op het betreden van de zaal van hun speler. De assistent-scheidsrechter gaf hiervoor groen licht, waardoor onze speler het veld inging. Hierna zette de hoofdscheidsrechter de wedstrijd stil. In eerste instantie gaf hij een speler van Groene Ster geel, omdat die een overtreding maakte. Nogmaals geel omdat hij het veld inging, dus rood. Toen was er discussie, de hoofdscheidsrechter deed een Time Out. De assistent-scheidsrechter gaf toe dat hij fout zat".

Volgens mij kregen de spelers van beide teams nu geel, en daarna de Time Out. Hier kon iedereen mee leven en de wedstrijd ging verder. Groene Ster 2 kreeg wat makkelijk goals tegen helaas, maar bleef aanklampen. Na afloop mocht ik in de kleedkamer filmen, mooi dat ik daar welkom was.

Jos

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0