Dr. A. Stavermanbrigade heeft een nieuwe voorzitter

Per 1 oktober 2021 is Evelien Oranje (29) de nieuwe voorzitter van de Reddingsbrigade Vlissingen. Dit is bepaald tijdens de ledenvergadering op 28 september 2021. Zij neemt deze taak over van Han de Bruijne die dit altijd met veel plezier heeft gedaan. Evelien is hiermee de jongste en eerste vrouwelijke voorzitter van de Reddingsbrigade sinds de oprichting in 18 juli 1924.

 Voorzitter Dr. A. Stavermanbrigade: Evelien Oranje

Evelien zwemt al sinds haar 5e bij de brigade en heeft altijd veel binding gevoeld met de Reddingsbrigade. Evelien heeft toen de kans er was om voorzitter te worden, deze met beide handen aangepakt. ‘Op welke manier kan je nog meer voor de brigade betekenen dan als voorzitter’ aldus Evelien. Evelien vertelt trots te zijn op de groep vrijwilligers die elke keer klaar staan voor de Reddingsbrigade.

Bij de Dr. A. Stavermanbrigade leert een groep vrijwillige instructeurs hun jonge leden vooral hoe ze zelf beter kunnen zwemmen. Hebben ze de zwemtechniek goed onder de knie, dan maken ze kennis met het redden van drenkelingen, zowel in theorie als in de praktijk. Plezier staat hierbij voorop en daarom organiseert de brigade vele leuke activiteiten. Daarnaast kent onze vereniging een wedstrijdploeg Pool, Ocean en Serc. Voor ouders en andere belangstellenden bestaat de mogelijkheid om baantjes te zwemmen.

Lijkt het je leuk om te leren zwemmend redden of wil je elke maandag een klein uurtje baantjes trekken? Kom dan kennismaken met onze brigade! Je mag twee keer gratis proefzwemmen en als het bevalt, kun je lid worden. Kijk voor meer informatie op www.reddingsbrigadevlissingen.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0