Open Dag HZ gaat in aangepaste vorm door

Op de HZ-locaties in Vlissingen en Middelburg vindt zaterdag 27 november tussen 9.30 en 15.30 uur de Open Dag plaats. De Open Dag is voor studiekiezers een goede manier om te kijken welke opleiding bij hen past. Ze krijgen alle informatie voor een goede studiekeuze. Alle voltijd- en deeltijdopleidingen geven voorlichtingen. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen docenten en studenten meer over de inhoud van de opleiding. De Associate degrees Academie Roosendaal geeft een algemene voorlichting.

De Open Dag mag doorgaan omdat het een onderwijsactiviteit is. De focus ligt op opleidingsvoorlichtingen. Om de drukte in de gebouwen in Vlissingen en Middelburg te spreiden wordt gewerkt met twee tijdssloten. Studiekiezers worden verzocht met maximaal één extra persoon te komen en bij verplaatsing in het gebouw een mondkapje te dragen.

De HZ is continu bezig met het optimaliseren van het opleidingsaanbod. In september 2022 starten de nieuwe bachelor deeltijdopleidingen Leraar Basisonderwijs en Human Resource Management en onder voorbehoud de Associate degree deeltijdopleidingen Energietransitie Engineer en Logistiek.

Meer informatie en een link om aan te melden voor de Open Dag staan op: www.hz.nl/opendag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0