Galaconcert 'The Roaring Twenties' door Vlijt & Volharding

Op zaterdag 27 november geeft muziekvereniging Vlijt & Volharding uit Oost-Souburg een groots galaconcert in CineCity XL, ter ere van het 100-jarig bestaan van de vereniging. Tijdens dit concert wordt het publiek mee teruggenomen naar het decennium waar het voor V&V allemaal begon: de Roaring Twenties! Ook bijzondere stukken die een rol hebben gespeeld bij de mooiste momenten van de vereniging uit de afgelopen 100 jaar komen voorbij.

Foto: Vlijt & Volharding

Dit doet het orkest niet alleen. Samen met het orkest zingen solisten Emile van Herk en Tamara Heuveling kenmerkende nummer uit de roerige jaren ’20 en daaropvolgende decennia. Na deze tijdreis door de afgelopen eeuw eindigen we weer in het heden met een werk dat we tijdens een van de laatste optredens voor de coronapandemie opvoerden: Ghost Love Score. Dit symfonische metalnummer van de band Nightwish is door dirigent Albert-John Vervorst bewerkt voor fanfare, elektrisch gitaar en zang en sluit qua dynamische beleving en bezieling perfect aan bij de muzikale bevlogenheid van V&V.

Uiteraard wordt tijdens het concert rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Kijk voor meer informatie en kaarten op vlijt100jaar.com.

Reactie schrijven

Commentaren: 0