Let's stick to Zeeland Aflevering 2 - Spuiten of stickeren?

De autotune word deze keer verzorgd door de Brabantse ska/popband Bazookas. Onder het filmpje hoor je de nummers 'Dansen' en 'Durf jij?' Bas, de zanger heeft een leuk intro voor me gemaakt. Thnx man!  Als koppelingsset maken Saar en Jos muziek.

Er komen nieuwe stickers voor op de auto aan van Bazookas, Tarzan & the Beachwaiters en The Butcherbrothers. De uitlaatklep blijkt een achterklep te zijn en de muzikale mystery guest wordt bekend gemaakt. Is graffiti spuiten op de auto wel te doen voor Jos of komt er een sticker voor de motorkap? De spoiler? Die verklap ik niet. Zie en hoor het in de nieuwe aflevering van 'Let's stick to Zeeland'.

Wil je als band/artiest ook op Jos zijn Ford Ka met je sticker?
Postadres: Jos Houtzager  4382PE  Vlissingen

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0