Afscheid Tweemaster-Kameleon deel 1 en 2

Woensdag 1 december ben ik (Jos Houtzager) hier 's middags geweest. Heb het gebouw en schoolplein gefilmd. Binnenkort gaat het tegen de vlakte. Flinke hagelbui en regen, gelukkig kon ik plastic over mijn camera doen. Ik heb 6 jaar op deze school gezeten. Van 1979 tot 1985, toen heette het de J.H. van Daleschool.

Tijdelijke huisvesting Roerstraat en Dongestraat
Voordat de kinderen naar hun nieuwe schoolgebouwen in de Jan de Priesterstraat en de Van Visvlietstraat kunnen verhuizen, moeten de oude gebouwen worden gesloopt en de nieuwe schoolgebouwen gebouwd.In die periode gaan de kinderen naar tijdelijke huisvesting op andere locaties. Voor de Tweemaster/Kameleon is dat de Roerstraat en voor de Burcht-Rietheim is dat de Dongestraat.

Deel 1

Deel 2

Reactie schrijven

Commentaren: 0