Stichting ROAT introduceert nieuwe website ‘Mijn Vlissingen’

Sinds juni 2018 is Stichting ROAT gestart met de ontwikkeling van de Wijknetwerken in Vlissingen. Deze nieuwe ontwikkelingen komt voort uit de wens van de gemeente Vlissingen om de zorg dichter bij de mensen te brengen, laagdrempelig te houden voor de Vlissingse inwoners en meer preventie en vroeg-signalering te realiseren.

Het doel is om tot een samenleving te komen waarbij organisaties en individuen elkaars netwerk en dienstverlening gebruiken om voor de inwoners echt maatwerk te leveren. In Vlissingen kennen we voor de uitvoering van de Wijknetwerken de wijken Paauwenburg, het Middengebied, het Centrum, Groot-Lammerenburg en Oost-Souburg/Ritthem. In samenwerking met studenten van de Hogeschool Zeeland wordt de sociale kaart per wijk gemaakt. Website Mijn Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0