Afscheid glazenwasser Arend van Stoffels Bleijenberg

Vandaag was het dan zover, na bijna 40 jaar heeft Arend afscheid genomen van zijn werkgever. Hij werkte er voornamelijk als glazenwasser, maar heeft ook veel schoonmaakwerk gedaan. Nooit te beroerd om je ergens mee te helpen, zo kennen we hem. Veel mensen kennen hem in Vlissingen en omstreken, een vrolijke man die hard werkt.

Foto: Ans en Arend  © RTV Vlissingen

Van een afstand, zag je zijn lange grijze baard al wapperen in de wind. Arend heeft zijn ladder meegenomen en neemt die mee naar een nieuwe werkgever. We gaan hem dus nog in de buurt zien en tegenkomen. Je kan hem vanaf nu niet meer bereiken, op zijn oude mobiele nummer. Thuis houdt hij van zijn lieve vrouw Ans, die goed voor hem zorgt. Arend, je bent goed bezig geweest en dat ga je in de toekomst vast en zeker ook doen!
Een reportage van Jos Houtzager

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Boogaard D. (donderdag, 09 december 2021 16:08)

    Leuke kerel en vooral vriendelijk. Zag hem altijd vrolijk bezig. Kan kantoorpersoneel zoals ik nog veel van leren.