Terugblik op 2021 een jaar vol ontwikkeling - Deel 1

Het jaar 2021 zit er bijna weer op, ook dit jaar kijken we traditie getrouw weer terug op een aantal ontwikkelingen die plaats vonden in Vlissingen. In dit eerste deel hebben we een aantal reportages in de periode van januari tot en met juni uitgelicht.

Nieuwe Dokbrug  © RTV Vlissingen

In januari is begonnen met het aanbrengen van de priemen aan de hameitorens van de nieuwe Dokbrug. En in februari was er een Liefdevolle Lichtjestocht door straten van Vlissingen. Cafés en restaurants waren dicht sinds 15 oktober 2020 maar ook kappers, theaters, bioscopen en scholen waren gesloten door de coronacrisis.

Stoomhijskraan Schelde 38
Maart was een mijlpaal voor de Stoomhijskraan Schelde 38. Na meer dan 5 jaar bloed, zweet, en tranen de ultieme ontknoping voor de vrijwilligers en bedrijven die zich de afgelopen jaren hebben ingezet om de restauratie van de oude Stoomhijskraan tot een goed eind hebben gebracht. Wat een geweldige prestatie en wat een beloning!

Deel 2 van de terugblik op 2021 is te zien in de laatste week van het jaar.      

Deel 1

Reactie schrijven

Commentaren: 0