Parasols en kramen maken plaats voor vis verkoopwagen

De rood blauwe viskraam van Vishandel Bosman uit Monnickendam en zijn team zijn niet meer weg te denken van de weekmarkt in Vlissingen. Ze werken al sinds jaar en dag met parasols en kramen, en dat door weer en wind. Sinds kort hebben de parasols en kramen plaats gemaakt voor een vis verkoopwagen. Deze was voor het eerst te zien in Middelburg en dan nu ook vandaag in Vlissingen.

 Vis verkoopwagen Vishandel Bosman uit Monnickendam  © Multranet Media

Vernieuwd
Cor Bosman: "We zijn vernieuwd we hebben jaren lang, al 47 jaar werken we met parasols en met kramen. En ja de kinderen willen het over nemen in de toekomst, en die zeggen: ik wil het echt niet meer doen zoals jij het doet, het op en afbreken in weer en wind! Dus hebben we besloten om toch een verkoopwagen te nemen, en het bevalt erg goed. We zijn er gisteren mee begonnen in Middelburg en vandaag in Vlissingen".

Sinds wanneer op de markt?
Vanaf het begin, 47 jaar eerst in de Korte Zelke en daarna nog op verschillende locaties in de stad, het is altijd goed bevallen. Daarom zijn we ook gebleven naar al die jaren. En het publiek is hier geweldig. Vriendelijk, niet chagrijnig. Wat ze kopen moet goed zijn, dan komen ze terug. En we rijden nog steeds terug naar Monnickendam, zomers zit ik eigenlijk het meeste in Zeeland als dat ik thuis ben.  

In weer en wind
"Ja je gaat er aan wennen, en op een gegeven ogenblik wordt je er op geattendeerd dat je iets doet wat eigenlijk niemand meer doet. Dus dan moet je wel met je tijd mee gaan. En inderdaad je wordt ouder ook en het word ook zwaarder voor je". Aldus Cor Bosman.

Reactie schrijven

Commentaren: 0