Dierenasiel Walcheren - Aflevering 1

Ik heb een nummer gemaakt voor het Dierenasiel, wat ik samen met Esmee (10 jaar) ga uitbrengen. Dit om aandacht te vragen, dat meer dieren uit het asiel een warm thuis kunnen vinden. Esmee is een grote dierenvriend, ze is echter tot 6 januari volgend jaar naar Canada met haar moeder.

In de tussentijd ben ik langs geweest bij het Dierenasiel Walcheren, en heb er gefilmd. Er zitten een paar honden, en een hoop katten. Het wordt allemaal netjes verzorgd door de vrijwilligers. Het zou mooi zijn, als de dieren onderdak buiten het asiel vinden. Dan hebben ze meer de ruimte en krijgen ze meer aandacht.
Let op, het zijn geen ruildieren.

Heb je interesse? Ga naar www.dierenasielwalcheren.nl en maak een afspraak om te kijken. De volgende aflevering, heb ik o.a. een interview met vrijwilligster Melanie van het asiel, en ga ik in een ander kattenhok kijken. Maar eerst deze aflevering waarin ik verschillende mooie katten, zie en kennis met ze maak.

Jos

Reactie schrijven

Commentaren: 0