Nieuwe rubriek ‘Boekenkwartiertje’ te zien bij RTV Vlissingen

Met ingang van januari 2022 start RTV Vlissingen met een nieuwe rubriek het ‘Boekenkwartiertje”. Het idee is 2 jaar geleden ontstaan en de uitvoering hiervan werd door de coronamaatregelen vertraagd, maar nu is het dan eindelijk zover. De eerste aflevering zal vanaf 25 januari te zien zijn via RTV Vlissingen.

Samenwerking
Het ‘Boekenkwartiertje’ is tot stand gekomen via de samenwerking en mede mogelijk gemaakt door de Zeeuwse Bibliotheek (ZB) Vlissingen en Middelburg en de beide boekhandels Bruna en ‘Spui in Vlissingen. Deze zullen maandelijks de invulling geven aan het ‘Boekenkwartiertje’.

Informatie over boeken
De afleveringen zijn onderverdeeld in 3 blokjes van 5 minuten, informatie over de ZB boeken die actueel zijn, of schrijvers van boeken komen aan het woord via deze nieuwe rubriek. En zoeken we een actueel boek uit in de boekhandel. Maar we besteden ook in iedere aflevering aandacht voor een gedicht wat wordt voorgedragen, dit naar een idee van Frans van Spaandonk.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Rob van Dooren (donderdag, 13 januari 2022 10:49)

    Prima initiatief. Lezen is Leven!