Gemeentelijke belastingen 2022 worden verstuurd

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor bedrijven en burgers.In februari 2022 worden de gemeentelijke gecombineerde aanslagen 2022 verstuurd. Het bedrag van de gemeentelijke aanslag moet worden betaald voor 31 maart 2022.

Financiële problemen
Bent u als ondernemer of als burger door de coronacrisis nog steeds in financiële problemen? Heeft u vragen over de aanslag en het betalen? Neem dan contact op met de gemeente Vlissingen. Dan kunnen zij samen met u zoeken naar een passende oplossing. Het is mogelijk om een soepele betalingsregeling af te spreken.

Automatisch incasso
Het is ook mogelijk om te betalen met een automatische incasso. Heeft u nog geen automatische incasso en wilt u uw aanslag via automatische incasso betalen? Vraag dit dan aan voor 15 maart 2022. Het te betalen belastingbedrag wordt dan in tien termijnen afgeschreven. Automatische incasso kunt u aanvragen via de website www.belastingenwsd.nl.

Aanslag bekijken
U kunt uw aanslag bekijken op onze website www.belastingen wsd.nl. Als u nog vragen heeft over uw aanslag, dan kunt u contact opnemen met de afdeling belastingen in Middelburg, telefoon 0118-675 534.

Meer informatie
www.vlissingen.nl/belastingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0