Realisatie De Dokwerker Vlissingen staat in de startblokken

De realisatie van de nieuwste aanwinst van het Scheldekwartier in Vlissingen staat in de startblokken. Deze week draagt de gemeente Vlissingen officieel de grondpositie van De Dokwerker Vlissingen - gelegen direct naast de Rijksmonumentale Timmerfabriek - over aan de het ontwikkel- en bouwteam, bestaande uit TEAM Concepts, Bouwgroep Peters en AVV Beheer. De week daarna wordt door Bouwgroep Peters de bouwput uitgegraven om vervolgens op donderdag 17 februari écht officieel van start te gaan met de bouw middels het ‘boren’ van de funderingspalen.

Naar verwachting zal de bouw van deze ‘uitbreiding van het concept van Hotel De Timmerfabriek’ ruim een jaar in beslag nemen. Hotel De Timmerfabriek heeft tegen die tijd al even ‘warmgedraaid’, want het compleet getransformeerde Rijksmonument opent naar verwachting in april dit jaar haar deuren. Op zaterdag 12 februari organiseert verkopend makelaar TEAM Leisure een inspiratie- en verkoopdag ín De Timmerfabriek. Geïnteresseerden kunnen dan een bezoek aan het hotel in aanbouw combineren met het inwinnen van informatie over de mogelijkheden om te investeren in een eigen hotelappartement in De Dokwerker Vlissingen. Wie hierin geïnteresseerd is moet er wel snel bij zijn, inmiddels zijn er nog maar ca. 15 van de 58 hotelappartementen beschikbaar.

Van alle gemakken voorzien
In De Dokwerker komen 58 zelfvoorzienende hotelappartementen en het complex heeft alle aanvullende (woon)voorzieningen, zoals een wasserette, aan boord. Gasten kunnen daarnaast gebruikmaken van alle hotelservices die het naastgelegen Hotel De Timmerfabriek aanbiedt. Onder de noemer “Timmerfabriek Apartments” zal Kloeg Collection uiting geven aan de verhuur- en exploitatieactiviteiten rondom dit project; zowel in de zakelijke als de toeristische markt.

Inspiratie- en verkoopdag: zaterdag 12 februari
De verkoop van de 58 hotelaccommodaties, waar er inmiddels nog maar ca. 15 van beschikbaar zijn, is in handen van TEAM Leisure. Alexander Snoodijk van TEAM Leisure; “Investeerders in De Dokwerker worden eigenaar van een compleet ingericht hotelappartement. De kopers worden volledig ontzorgd middels de succesvolle verhuur- en beheerformule van Kloeg Collection. Ook zijn er uitstekende mogelijkheden voor eigen gebruik; het sociaal rendement. Investeren kan al vanaf € 199.500,- excl. BTW VON incl. luxe interieurpakket. Eigenaren genieten van een nettorendement van 4 - 5,5%.” Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor de inspiratie- en verkoopdag op zaterdag 12 februari van 14.00 - 17.00 uur in de naastgelegen Timmerfabriek, Albionkade 301 te Vlissingen (in
oudere navigatiesystemen ook wel bekend als: Koningsweg 37 te Vlissingen). Hiervoor dienen zij zich vooraf aan te melden bij TEAM Leisure via info@teamleisure.nl of telefoonnummer 088 1900 222. Tevens is meer informatie verkrijgbaar via www.teamleisure.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0