Aldi Vlissingen opent tijdelijke winkel vanwege nieuwbouw

Het pand aan de Glacisstraat waar Aldi nu in zit zal worden gesloopt, om plaats te maken voor een geheel nieuw te bouwen Aldi filiaal. De oude vertrouwde winkel zal op woensdag 9 februari om 18:00 uur sluiten. Aldi opent vrijdag 11 februari om 08:00 uur de deuren van haar tijdelijke vestiging in de tent op de lager gelegen parkeerplaats Spuikomweg 1.

Tijdelijke winkel Aldi  © Multranet Media

De tijdelijke winkel zal worden ingericht en dienst doen tot de nieuwbouw is gerealiseerd. Het oude winkelpand zal worden gesloopt, daarna zal worden begonnen met de bouw van de nieuwe Aldi. Ook komt er op de begane grond (onder de nieuwe Aldi) een eigen parkeergarage voor de supermarkt. Het nieuwe filiaal zal een aansprekend pand worden met veel glas en donkere stenen (zie de foto) hieronder. Naar verwachting zal de sloop en de nieuwbouw een jaar in beslag nemen. 

Impressie foto van de nieuwe Aldi Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    John Lookman (maandag, 27 juni 2022 23:57)

    Ik ben John Lookman