Zeeuwse première ‘Bigger than Us’

De prijswinnende documentaire ‘Bigger than Us’ gaat over jongeren die vooroplopen in de strijd voor een betere wereld. Ze vragen overal ter wereld aandacht voor zaken als mensenrechten, klimaatontwrichting en de vrijheid van meningsuiting.

 Foto: CineCity XL  © Multranet Media

De Zeeuwse première is donderdagavond 17 februari in CineCity in Vlissingen. Na de vertoning is er een interactief programma met jonge Zeeuwse activisten: Wat drijft deze jongeren? Zouden niet meer jongeren een Four Freedoms Award moeten krijgen? En wat willen ze veranderen? Voor het programma zijn 300 gratis kaarten beschikbaar. Een ticket reserveren kan via https://hz.nl/kalender/première-bigger-than-us. De avond is een initiatief van de HZ, UCR, Scalda, Four Freedoms door het jaar heen en de Roosevelt Foundation.

Reactie schrijven

Commentaren: 0