Let's stick to Zeeland extra!

In deze video zie je hoe de bumpersticker op mijn Ford Ka word gemonteerd. Ik heb dat in Serooskerke bij Letternet laten doen. Arjen Ventevogel maakte het opvallende logo van 'Let's stick to Zeeland'. Vera en Marjolein sponsorden het.

De laatste edities begint mijn muzikale autoshow steeds meer vorm te krijgen. Minimaal 3 bands/artiesten krijgen de kans om hun muziek te laten horen via de 'autotune'. Ik benader de acts en monteer beelden onder de muziek. Verschillende stijlen, variatie en verrassing. Elke keer probeer ik minimaal 1 Zeeuwse act te laten horen. Verder kan de muziek uit alle landen of streken komen. Dat is het mooie van muziek, het is een universele taal. Er komen steeds meer muzikale stickers op mijn auto, tof om te zien!

Latuuuuuuuhr - Jos 

Reactie schrijven

Commentaren: 0