Leukste Uitje van Zeeland: muZEEum wint zilver

Zeeuws maritiem muZEEum is bij de verkiezing van het Leukste Uitje van Zeeland tweede geworden en heeft de zilveren award ontvangen. Berkenhof Tropical Zoo ging weg met de gouden plak en Speelboerderij ’t Klok’uus won brons. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het Leukste uitje van Nederland 2022. 

Een paar reacties van bezoekers:
⦁ Wij hebben ons prima geamuseerd. En een paar uur is duidelijk niet genoeg. We gaan nog zeker eens een keer terug komen. Wat er beter kan; is voor ons niet duidelijk.
⦁ Geschiedenis, kunst, bouwkunde, scheepvaart, food for thought … Voor oud en jong. Briljant.
⦁ Ook veel aanbod voor kinderen om zich te vermaken; tegelijk leerzaam en onderhoudend. Sfeervol gebouw ook, past helemaal bij wat er te zien is. Kortom super leuk museum. Ga er zeker nog een keer naar toe.

Tijdens de verkiezing van het Leukste Uitje van Nederland stemden ANWB-leden massaal op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden bijna 75.000 stemmen uitgebracht. Voor deze verkiezing beoordelen ANWB-leden hun favoriete uitje op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Ruim een kwart van de stemmers vindt eerlijke prijzen (waar voor je geld) bij uitjes het belangrijkste onderdeel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0