Ikigai Sushi & Bites viert 2 jarig jubileum

In 2020 opende op 28 februari Hüseyin en Lyndsey Dursun het restaurant Ikigai Sushi & Bites aan de Spuistraat in Vlissingen. En zaterdag 26 februari vieren ze het 2 jarig jubileum. Het restaurant is te vergelijken met een sushi bar in Japan, de klant kan bekijken hoe wij vers de sushi bereiden door onze open bar waar wij de sushi a la minute klaarmaken. Hüseyin Dursun: "De klant staat altijd boven aan bij ons! Wij zijn een familierestaurant, en maken dagelijks verse sushi met dagverse producten".

Ikigai Sushi & Bites  © Multranet Media

Lyndsey Dursun: “Zelfs door de coronapandemie zijn we erin geslaagd om open te blijven en verder te gaan met de service. Zaterdag 26 februari is dan ook een feestelijke dag voor Ikigai Sushi & Bites, Vanaf 14:00 uur willen we onze klanten bedanken met een glaasje champagne en een stukje sushi, buiten worden statafels geplaatst”.                    

Hüseyin Dursun heeft eerst drie jaar gewerkt in een restaurant als chef en daarna nam hij het besluit om zelf een zaak te beginnen samen met zijn vrouw zonen en dochters. Ze waren nog maar net open of ze moesten de zaak al weer sluiten in verband met de corona uitbraak. Dat was een tegenslag, maar ze zijn toen onmiddellijk gestart het bouwen van een website die nodig was voor het plaatsen van bestellingen. De klanten konden dan op bestelling vooraf hun producten afhalen. En later werd ook gestart met bezorging.    

Hüseyin Dursun: “Het gaat prima met de zaak we doen aan eigen ontwikkeling we hebben leuke klanten. je kan alles aan ons vragen, je kan zelf inbrengen kunnen jullie dit of dat doen, we passen van alles aan, het is simpel we hebben geen kant en klaar product, alles na de bestelling wordt vers gemaakt dat is onze sterke punt”.     

Reactie schrijven

Commentaren: 0