Stemhulp verkiezingen gemeenteraad 16 maart 2022

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Om u als inwoner van de gemeente Vlissingen te helpen bij het maken van uw stemkeuze is MijnStem beschikbaar. Met stellingen over Vlissingse thema’s krijgt u als kiezer snel inzicht in partijstandpunten. De lokale partijen hebben zichzelf op de stellingen gepositioneerd én hun standpunten aan de kiezer toegelicht. U kunt MijnStem invullen via deze website.

Lokale issues centraal
MijnStem is in bijna 300 gemeenten beschikbaar. In al deze gemeenten heeft MijnStem geïnventariseerd welke thema’s er op lokaal niveau spelen en welke plannen de partijen voor de gemeente hebben. Met een analyse van partijprogramma’s is bepaald welke stellingen in de stemhulp komen. Zo doet de stemhulp recht aan de lokale context. De stellingen in de stemhulp laten vooral zien op welke thema’s de partijen van mening verschillen. Juist dan weet u als inwoners wat er te kiezen valt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0