Zeeuws Bezoekersonderzoek gaat op 1 maart van start

HZ Kenniscentrum Kusttoerisme lanceert op 1 maart in samenwerking met een groot aantal bedrijven in de vrijetijdssector het Zeeuws bezoekersonderzoek. Elk jaar bezoeken veel gasten deze provincie voor een overnachting en vinden er miljoenen daguitstapjes plaats, maar wie zijn deze gasten? Waarom komen zij naar Zeeland en wat doen ze tijdens hun verblijf in de provincie?

Het onderzoek moet meer inzicht bieden in het vrijetijdsdomein. Aan de ene kant is dit belangrijk voor beleidsmakers, aan de andere kant kunnen ondernemers via het onderzoek meer te weten komen over de wensen en behoeften van hun gasten. HZ Kenniscentrum Kusttoerisme coördineert het onderzoek.

Bedrijven kunnen zich aanmelden via de website www.keniscentrumtoerisme.nl/bezoekersonderzoek. Zij krijgen dan promotiemateriaal en een QR-code waarmee hun gasten de vragenlijst kunnen invullen. De ondernemers kunnen enkele, op hun bedrijf gerichte vragen toevoegen.   

Reactie schrijven

Commentaren: 0