Interview met lijsttrekker Angelique Duijndam Bestemming Vlissingen

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 heeft RTV Vlissingen lijsttrekker Angelique Duijndam van Bestemming Vlissingen (lijst 13)   uitgenodigd voor een interview. Reden van de uitnodiging is dat Bestemming Vlissingen een nieuwe partij is die mee doet aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Angelique Duijndam lijsttrekker Bestemming Vlissingen  © Multranet Media 

Ze staat er niet langer alleen voor, samen met vier andere vrouwen gaat zij op in de fractie Bestemming Vlissingen. Angelique Duijndam: “Mijn werkachtergrond is gevarieerd, maar vooral gericht op de zorg en alle omstandigheden die daar rondom spelen. Van huis uit ben ik altijd een betrokken Vlissingse geweest die alle wijken van Vlissingen op haar duimpje kent. Hier opgegroeid en genoten van alles wat Vlissingen te bieden heeft en trots op de stad”. Samen met u wil ik mijn schouders zetten onder de problematiek rondom het Sociaal Domein, mij inzetten voor jongeren en meewerken aan de wijkgerichte aanpak voor Vlissingen en al haar kernen.

Meer over bijvoorbeeld het verkiezingsprogramma kunt u lezen op de website van Bestemming Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0