· 

Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede winnaar ‘Beste Hotel van Zeeland’

Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede is door boekingswebsite Hotels.nl uitgeroepen tot beste hotel van Zeeland in 2022. In een jaar dat geplaagd werd door lockdowns en andere coronamaatregelen is dit een fantastische prestatie!

Bij de meer dan 30.000 afgegeven reviews voor hotelovernachtingen op Hotels.nl was een meer kritische tendens te bespeuren. Gasten verwachten in deze tijden dat een verblijf tiptop in orde is! Dat Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede hierin is geslaagd wordt vertaald naar een topscore van 8.6

Het hotel is schitterend gelegen tussen Burgh Haamstede en de duinen. Een perfecte locatie om Zeeland beter te leren kennen. Met een schitterend zwembad en dito wellness kunnen gasten zich onderdompelen in luxe. Vooral de grootte van de kamer en de fijne badkamers komen terug in de positieve reviews. De afgelopen weken zijn meer dan 40 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door naar de award winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky mag zich komend jaar ‘Beste Hotel van Nederland’ noemen, met een fantastisch 9,4. Andere prijswinnaars in het land zijn o.a. Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht ‘Beste Hotel van Zuid-Holland’, Inntel Hotels Den Haag Marina Beach als ‘Beste Kusthotel’ en The Hague Marriott als
‘Publiekslieveling’.

De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten kan men bewonderen op de website van Hotels.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0