SGP vraagt aandacht voor meer openbare toiletten

Vrijdagmorgen is er een toiletcabine geplaatst onderaan de boulevard op de parkeerplaats bij Nolleopgang. Via deze ludieke actie vraagt de SGP aandacht voor meer openbare toiletten  in de gemeente Vlissingen. Op de toiletcabine zijn posters aangebracht met de tekst “Bij gebrek aan een openbare wc, mag u deze gebruiken van de SGP”. De Toiletcabine blijft tot en met 14 maart staan.

 Cor Tromp en Lilian Janse-van der Weele   © RTV Vlissingen

SGP wil meer openbare toiletten  in de gemeente Vlissingen want het is een groot probleem voor ouderen, kleine kinderen, of mensen met een stoma. Primair in het stadscentrum en bij grote parkeerplaatsen, maar ook op andere centrale punten in de stad en dorpen. De ‘vindbaarheid’ is minstens zo belangrijk.

Fractievoorzitter SGP Lilian Janse-van der Weele: "Waar de geldstroom op houd, daar gaat de stofwisseling in de mens gewoon door en heb je een wc nodig om dat kwijt te kunnen". Primair in het stadscentrum en bij grote parkeerplaatsen, maar ook op andere centrale punten in de stad en dorpen. De ‘vindbaarheid’ is minstens zo belangrijk.

Reactie schrijven

Commentaren: 0