Alle natuurexcursies in Vlissingen: hier moet je zijn!

Op natuurexcursie in de buurt van Vlissingen? Via Local Nature Guide is sinds kort het meest complete overzicht met natuuruitjes te vinden. Het platform startte in in 2020 met tientallen zelfstandige natuurgidsen, maar toont sinds deze maand ook honderden activiteiten van grote natuurorganisaties in heel Nederland. Specifiek voor excursies in Vlissingen is er nu een overzicht van alles wat er te doen is in de natuur!

”In Nederland zijn er heel veel aanbieders van natuurexcursies, maar er is geen duidelijk overzicht van al het aanbod. Hierdoor missen veel lokale natuuractiviteiten de aandacht die ze verdienen”, vertelt medeoprichter Erik van Bemmel. “Via Local Nature Guide proberen we het aanbod van onszelf en vele andere natuurorganisatie zo compleet mogelijk weer te geven. De focus ligt daarbij zeker op lokaal.”

Er is een speciale overzichtspagina aangemaakt met alle natuurexcursies en beschikbare natuurgidsen in Vlissingen. “We hopen hiermee mensen lokaal de natuur te laten ontdekken en de natuur echt in te trekken. Het aanbod is nu al heel groot, maar in de aankomende maanden hebben wij als doel om alle excursies in Nederland te kunnen tonen en zal het aanbod nóg groter worden. Op die manier weet je altijd wat er te doen is in de buurt.”

Over Local Nature Guide
Local Nature Guide biedt het grootste, meest gevarieerde aanbod natuurexcursies en natuurgidsen van Nederland. Op basis van reviews, plaats, beschikbaarheid, expertise en prijs kies je de perfecte natuurexcursie of gids voor jou.

Reactie schrijven

Commentaren: 0