Recordaantal aanmeldingen voor HZ Stage Speeddates

Er zijn maar liefst 120 aanmeldingen van ondernemers voor het HZ Stage Speeddate-evenement op vrijdag 25 maart. Het is bijna een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. De organisatoren verklaren de enorme belangstelling door de krapte op de arbeidsmarkt. Bedrijven proberen al vroeg studenten te binden.

Ook is er een groeiende vraag naar stagiaires uit het economische domein van de HZ. Op het evenement maken tweedejaarsstudenten van de HZ-opleidingen Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Finance and Control en HRM voor het eerst kennis met een stagebedrijf. Studenten kunnen in vijf sessies van vijftien minuten kennismaken met vijf bedrijven waar zij in hun derde jaar stage kunnen lopen. Zowel studenten als ondernemers zijn zeer te spreken over eerdere edities. Voordat de sessies beginnen is er een workshop netwerken van de Zeeuwse Vacaturebank.

Reactie schrijven

Commentaren: 0