Voorjaarsactiviteiten bij het Klaslokaal

De komende periode organiseren ze bij Het Kaslokaal in Oostkapelle verschillende voorjaarsactiviteiten. Op de Meet the Makers Day (zaterdag 26 maart) van Het Kaslokaal ontmoet je de leukste Zeeuwse illustratoren en vormgevers. Op deze dag zijn Ruth Hengeveld, Ferdy Remijn, Atelier deScribe, Letters by Mae, Studio Caats en Wish Words aanwezig in de kas en tuin om live te laten zien waar ze aan werken en hoe ze dit aanpakken.

Foto: Het Klaslokaal

Ferdy Remijn geeft een workshop ‘Dieren tekenen’ en er is een afsluitende borrel. Altijd al meer willen weten over tekenkunst? Dit is je kans!

In Jungle Books, de winkel van Het Kaslokaal, kun je het werk van de tekenaars kopen. Tijd: 10.00 - 17.00; de hele dag live tekensessies 16.00; afsluitende borrel
Aanmelden: vrije inloop Workshop Ferdy Remijn Tijd: 10.00 - 12.00 Prijs: €20,- per persoon Leeftijd: vanaf 8 jaar. Voor materialen en thee wordt gezorgd.
Aanmelden: via info@jungle-books.nl


Duurzame kledingmarkt

Zaterdag 2 april
Er is zoveel kleding in de wereld en vaak ook nog van slechte kwaliteit. Wij dragen graag ons steentje bij aan verduurzaming. Daarom staat op zaterdag 2 april Het Kaslokaal vol met positieve ondernemers en shop je toffe vintage items, second hand en (handgemaakte) kleding van duurzame materialen.
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Leeftijd: alle leeftijden
Aanmelden: vrije inloop

Paasbrunch
Zondag 17 en maandag 18 april
Schuif gezellig aan voor onze uitgebreide Paasbrunch met hartige en zoete lekkernijen, en verse koffie en thee. Zie www.hetkaslokaal.nl voor het menu en het aanmeldingsformulier.
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur – tafel met eigen gezelschap
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur – aanschuiven aan de ontmoetingstafel
Prijs: € 32,50 p.p.

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we het Kids Café! Voor ouders om met hun kinderen op informele wijze bij elkaar te komen, aan de hand van een thema. Elke laatste zondag van de maand nodigen we een lokale band uit om live bij ons te spelen.

Wees welkom bij Het Kaslokaal!

Reactie schrijven

Commentaren: 0