· 

Medipoint kondigt Landelijke Adviesdagen aan

Medipoint, de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland, kondigt de Landelijke Adviesdagen aan. De Landelijke Adviesdagen worden in de maanden april en mei georganiseerd om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar scootmobielen en aangepaste fietsen in het voorjaar. 

Archieffoto © RTV Vlissingen

“We zien een flinke stijging van 35% in de verkoop van mobiliteitsmiddelen ten opzichte van vorig jaar,” licht Bart van Lamoen, Manager Retail bij Medipoint, toe. “Het jaar begint uitzonderlijk goed, het is 4 weken eerder mooi weer dan in 2021 en dat zien we terug in de groeiende vraag naar scootmobielen en aangepaste fietsen. De consument wil er weer op uit.”

De Landelijke Adviesdagen zijn door Medipoint in het leven geroepen om de consument te stimuleren weer naar buiten te gaan en op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende scootmobielen en aangepaste fietsen. Een expert helpt tijdens een vrijblijvend persoonlijk advies bij het vinden van een passend hulpmiddel. Dit advies kan op afspraak ook thuis plaatsvinden. Meer informatie en de agenda van deelnemende vestigingen is te vinden op medipoint.nl/advies.

Over Medipoint
Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Klanten kunnen met zorgvragen terecht voor advies en het kopen, huren en lenen van hulpmiddelen. Medipoint heeft 50 fysieke winkels en meer dan 160 uitleenpunten in Nederland en is onder andere te vinden in Alkmaar, Vlissingen, Eindhoven, Purmerend, Zaandam, Zutphen, Heemskerk, Vorden, Coevorden, Winterswijk en Bergen op Zoom. Door de webshop en de Thuisservice is het assortiment altijd voor iedereen bereikbaar.

Door samenwerkingen met gemeenten, zorgverzekeraars en thuiszorgorganisaties is er veel actuele kennis van de zorgmarkt en altijd deskundig advies over de vergoedingsmogelijkheden van hulpmiddelen. Het Medipoint Care Team onderhoudt nauw contact met professionals binnen de zorg, zodat deze op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op het gebied van relevante wet- en regelgeving, producten en dienstverlening van Medipoint. Daarnaast ondersteunt het Care Team haar klanten door het geven van trainingen, cursussen en advies over complexe zorgsituaties.

Reactie schrijven

Commentaren: 0