Rapper Cycz opent Boekenweek in Boekhandel 't Spui

In boekhandel ’t Spui ging zaterdagmorgen 9 april 2022 de Boekenweek van start met een optreden van de Middelburgse rapper Bram Mvambanu alias Cycz. Inmiddels beroemd in heel Zeeland en de rest van Nederland en aansprekend voor jong en oud is Spoken Word artiest Cycz een begrip.

Rapper Bram Mvambanu alias Cycz  © Multranet Media

Op spetterende wijze en met de kracht van het gesproken woord opende hij in de Vlissingse boekenwinkel de 87ste Boekenweek, het traditionele lezersfeest in boekhandels en bibliotheken, met het thema: Eerste Liefde. Deze Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. “Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende. Een nieuwe wereld vol behoeften, driften en onzekerheden openbaart zich. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers.”

Lees ook: Boekenweek in het ’t Spui

Reactie schrijven

Commentaren: 0