Burgemeester Bas van den Tillaar beëdigd voor 2e termijn

Tijdens een openbare buitengewone raadsvergadering vrijdagmiddag 22 april is burgemeester Bas van den Tillaar beëdigd voor zijn tweede termijn als Burgemeester van de gemeente Vlissingen. De eed werd afgenomen door de commissaris van de Koning Han Polman.

Burgemeester Van den Tillaar beëdigd voor 2e termijn  Foto: Gemeente Vlissingen

Het Koninklijk Besluit over de herbenoeming was eerder dit jaar (in januari) getekend en daarmee was de procedure voor de herbenoeming van de burgemeester van Vlissingen afgerond. De nieuwe ambtstermijn van de burgemeester start op 22 april.

Burgemeester Van den Tillaar
Burgemeester Van den Tillaar werd op 22 april 2016 benoemd als burgemeester van Vlissingen. Voor zijn benoeming in Vlissingen was de heer Van den Tillaar burgemeester in de gemeente Gulpen-Wittem. Daarvoor was hij onder meer wethouder in de gemeenten Geldrop-Mierlo en Mierlo.

Reactie schrijven

Commentaren: 0