Wandelen is goed voor lichaam en geest

In het Middengebied van Vlissingen is het vanaf 5 mei mogelijk om in groepsverband te gaan wandelen. Vindt u het leuk om één keer in de week te wandelen in groepsverband? Sluit u dan aan bij de wandelgroep van het Middengebied van Vlissingen om op een laagdrempelige manier samen met anderen te wandelen.

Wandelgroep
Vanaf 5 mei wordt er weer elke woensdagochtend om 10 uur vertrokken vanuit VC Vlissingen voor een wandeling van ongeveer 5 kilometer. Hierna wordt er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen! Vrijwilligers zijn ook welkom om de wandelgroepen te versterken, neem daarvoor contact op met dmesu@vlissingen.nl

Een aantal goede redenen om mee te wandelen:
- Het is gezellig en u leert andere bewoners kennen
- Het is goed voor lichaam en geest
- U leert de omgeving beter kennen

Reactie schrijven

Commentaren: 0