Hotel De Timmerfabriek gaat op 1 mei open

Na een lange tijd van voorbereidingen gaat het hotel aan de Albionkade open en zal zondag 1 mei haar eerste gasten ontvangen. En vanaf deze dag is het hotel De Timmerfabriek elke dag geopend. Het team is ontzettend enthousiast om aan de slag te gaan en de gasten te verwelkomen op deze prachtige locatie.

Hotel De Timmerfabriek  © Multranet Media

Gastrobar en terras
Voor ontbijt, borrel en diner verwelkomen wij u in onze Gastrobar. Hier geniet u op elk moment van de dag van eerlijk en puur eten. De chefkoks verwennen u graag met hoogstaande gerechten, gemaakt van herkenbare en lokale producten. Op het terras geniet u van de zon en het uitzicht op de boulevard met daarachter de jachten van Scheepsbouwer Damen. In de bar geniet u van allerlei bites, wijnen en spirits. U kunt hier uren blijven zitten op de comfortabele barstoelen of in de intieme zitjes. De Gastrobar zal geopend zijn voor het diner op dinsdag t/m zaterdag, alleen op reservering. Reserveer je tafeltje via onze receptie per telefoon +31 (0)118 246700 of email info@hoteldetimmerfabriek.nl

Kamers en suites  
In Hotel de Timmerfabriek vindt u veel verschillende soorten kamers en suites. Van business cubes met binnen dakterras, tot suites met twee aparte slaapkamers en living, tot het spectaculaire penthouse met privé dakterras en jacuzzi. Hier is altijd een verblijf te vinden dat bij u past. Alle kamers en suites zijn tot in de puntjes verzorgd en stijlvol ingericht. Ze zijn allen voorzien van royale boxspringbedden, een luxe badkamer met regendouche, koffie en theefaciliteiten, airconditioning, en een kluisje. Uw verblijf bij Hotel de Timmerfabriek is inclusief een vers ontbijt en het gebruik van WiFi.

Zakelijk overnachten
Ook voor zakelijke gasten is Hotel de Timmerfabriek een uitstekende locatie. Bij binnenkomst in de ruime lobby ziet u de grote houten Cubes staan. Luxe hotelkamers met een heel bijzonder extraatje: een dakterras. Hier kunt u, midden in de reuring van het hotel, een heerlijk glaasje drinken of nog wat werk verzetten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0