Herkansing voor groots galaconcert Vlijt & Volharding op 7 mei

Oorspronkelijke concert 2 dagen voor aanvang gecanceld vanwege corona. - Op 7 mei is het galaconcert ter ere van het 100-jarige jubileum van muziekvereniging Vlijt & Volharding, in CineCity XL in Vlissingen.

Foto: Fanfareorkest Vlijt & Volharding

En nu echt. Het concert stond namelijk eerder gepland op 27 november 2021, maar werd toen last-minute geannuleerd vanwege de coronasituatie op dat moment. Twee dagen voor het concert. Toen werd noodgedwongen de knoop doorgehakt om het concert uit te stellen. De persconferentie van 26 november werd niet afgewacht. Het bestuur van V&V besloot zelf dat het in de situatie van rap toenemende coronabesmettingen niet verantwoord was om zoveel mensen in een theaterzaal bij elkaar te brengen. Samen met de locatie, gastartiesten en leden werd er naar een nieuwe datum gezocht.

Omdat iedereen bereidwillig en flexibel mee dacht werd die al snel gevonden: op zaterdag 7 mei kan V&V alsnog in CineCity XL terecht voor het galaconcert The Roaring Twenties. De avond staat in het teken van het decennium waarin de vereniging werd opgericht: de jaren ’20 van de vorige eeuw. En elk nadeel heeft zijn voordeel: op dit moment gelden er geen coronamaatregelen, in tegenstelling tot de oorspronkelijke datum.

En dus neemt V&V ultiem wraak op de situatie door de avond nóg grootser aan te pakken. De bar is geopend en na het concert is er een spetterende afterparty met livemuziek. Zo kunnen leden en oudleden onder het genot van een drankje herinneringen ophalen of een dansje wagen op de dansvloer. Meer informatie en tickets: www.vlijt100jaar.com.

Reactie schrijven

Commentaren: 0