Verkeersmaatregelen tijdens Bevrijdingsfestival 5 mei

Op donderdag 5 mei 2022 organiseert de Cultuurwerf het Bevrijdingsfestival Zeeland. Om 11.00 uur vindt de H.M. van Randwijklezing plaats in de Sint Jacobskerk aan de Oude Markt.

Het Bevrijdingsfestival begint om 13.00 uur en duurt tot 24.00 uur. Een deel van het festival (waaronder het hoofdpodium) is verhuist naar het Scheldekwartier.

Extra maatregelen
Om het festival voor bewoners en bezoekers vlot en veilig te laten verlopen, neemt de gemeente Vlissingen extra maatregelen. De omwonenden van het festivalterrein hebben een brief ontvangen, waarin alle maatregelen en omleidingen staan vermeld.

Verkeersmaatregelen 5 mei
Vanaf donderdag 5 mei 7.00 uur tot 6 mei 2.00 uur gelden er verkeersmaatregelen rondom het evenement. Let goed op de omleidingsborden en volg de aanwijzingen van verkeersregelaars op. Het centrum is bereikbaar via de Paul Krugerstraat en Spuikomweg. De Willem Ruysstraat, Dokwerker, Hellingbaan en Peperdijk zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Bezoekers kunnen de fiets parkeren in de fietsenstallingen op de Houtkade, Peperdijk en De Willem Ruysstraat.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Peter Lips (woensdag, 04 mei 2022 15:28)

    Hoort in de binnenstad Bellamy voor de horeca die hebben het odig