Bevrijdingsfestival Zeeland 2022 op nieuwe locatie

Dit jaar was het Bevrijdingsfestival Zeeland grotendeels verplaatst naar het Scheldekwartier nieuwe locatie, in een andere opzet dan u gewend was in de voorgaande jaren. Het was prachtig weer en het publiek kwam weer massaal naar Vlissingen om de vrijheid te vieren.

Via de diverse podiums kom men ruimschoots genieten van het grote aanbod van muziek en diverse bands. Het Bevrijdingsfestival Zeeland ging van start om 11:00 uur en sloot af om 00:00 uur. Ruim 40.000 mensen bezochten het festival.

NS verwelkomd bezoekers
De NS verwelkomde de bezoekers van het Bevrijdingsfestival Zeeland op het station in  Vlissingen. Deze werden bij aankomst muzikaal onthaalt en in de stemming gebracht. De NS verwachte de meeste bezoekers tussen 12:00 uur en 16:00 uur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0