Let's stick to Zeeland spuit 11 - Aflevering 11

Met de versnellingspook (zie foto) kan je sneller door de autotunes 'zappen'. Hieronder de versnellingen + begintijd erbij.

1) 0.08 _ Jos & Friends - Sport tune Vlissingen
2) 0.25 _  Dubseal - Vitamine D
3) 1.50 _ The Frontlines - What if war
4) 3.29 _ The Kintners - Picking flowers
5) 4.39 _ Chenél No.1 - You have to breathe
R) 3.08 _ Darkhouse Moonlighters - Covered in peace

Met Dubseal (Martijn Jaa) uit Vlissingen heb ik een keer op straat gejammed. Vergeten zijn naam te vragen. Door Lisanneke kwam ik hem weer op het spoor. Hij maakt relaxte reggae/dub en speelt alles zelf in. The Frontlines uit Gouda hielpen met ons mee om via muziek/beeld te laten horen wat een impact een oorlog kan hebben. Vooral als het in je buurt is. We mochten bij de sloop van het Aldi gebouw Vlissingen filmen, om de beelden met het thema overeen te laten komen.

Aansluitend een actie van Amerikaanse en Europese muzikanten 'Darkhouse Moonlighters'. Je kan drie covers van ze kopen, de opbrengst gaat naar hulp voor Oekraïense kinderen die psychologische klachten hebben door de oorlog. The Kintners zijn een duo die mooie akoestische nummers maken. Chenél No.1 is een Zuid-Afrikaanse artiest die bezingt hoe belangrijk liefde is voor iedereen.

Enjoy the ride!

Reactie schrijven

Commentaren: 0