· 

Eerste riviercruiseschip meert af aan de Albionkade

Het was dinsdagmiddag weer een feestelijk moment in Vlissingen, aan de Albionkade meerde het eerste riviercruiseschip de Olympia af aan de nieuwe kade die in april is geopend. Wethouder Rens Reijnierse ging aan boord van de MS Olympia om in de salon van het schip een bos bloemen te overhandigen aan de kapitein, om zo de bemanning en de passagiers te verwelkomen.

Riviercruiseschip de Olympia  © RTV Vlissingen

De MS Olympia is het eerste schip wat gebruik kan maken van de nieuwe voorzieningen, zoals stroom water en afvoer van afvalwater. Het was al jaren een wens van de gemeente Vlissingen om riviercruiseschepen te kunnen ontvangen. De komende tijd zullen dan ook meer van dit soort schepen af meren aan deze kade. Het riviercruiseschip MS Olympia wat onder de Zwitserse vlag vaart ligt tot woensdag in de binnenhaven van Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0