Anthony Osuji eerste HZ-student die beurs Rotaryclub Vlissingen krijgt

Tweedejaars Civiele Techniek Anthony Osuji is de eerste HZ-student die de Rotaryclub Vlissingen Scholarship heeft ontvangen. Hij krijgt een bedrag van 1000 euro. De Rotaryclub Vlissingen kent vanaf nu elk jaar een beurs toe aan een internationale student die actief is op het gebied van water.

Anthony Osuji en Voorzitter van de Rotaryclub Vlissingen Adri de Buck

Osuji en de andere studenten die in aanmerking wilden komen voor het bedrag moesten een essay inleveren. De essays werden beoordeeld door een jury. Voorzitter van de Rotaryclub Vlissingen Adri de Buck reikte het certificaat dat bij de beurs hoort maandag uit aan de student Civiele Techniek. Het bedrag van de beurs is vanaf volgend jaar 2000 euro (gelijk aan het wettelijk collegegeld), omdat deze dan voor een heel studiejaar geldt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0