· 

Open dag Hotel de Timmerfabriek en Koningin Emma druk bezocht

Afgelopen zaterdag 14 mei kon het publiek voor het eerst via een open dag een kijkje nemen in Hotel de Timmerfabriek en  de voormalige PSD-veerboot Koningin Emma. Sinds 30 april is de Koningin Emma in gebruik voor hotelgasten, en voor het eerst geopend voor het grote publiek door middel van een open dag.

De medewerkers van PSDnet.nl gaven een rondleiding op het schip vanaf 12:00 – 16:00 uur en beantwoorden vragen over de geschiedenis van het bijzondere schip. Het is de bedoeling dat er in de toekomst meer open dagen komen in samenwerking met Kloeg Collection, uitbater van het hotel.

Hotel de Timmerfabriek
Het was vandaag ook open dag bij Hotel de Timmerfabriek, we gingen een kijkje nemen. Nog geen twee weken geleden heeft Hotel de Timmerfabriek de deuren geopend. De eerste ‘proefslapers’ en hotelgasten zijn al verwelkomd. Met de open dag van zaterdag konden ook omwonenden en geïnteresseerden binnenkijken! Een rondleiding behoorde tot de mogelijkheden, maar men kon ook zelf op eigen initiatief een rondgang door het kersverse hotel maken, en van een drankje genieten op het terras met zicht op de luxe jachten van Amels/Damen. De open dag van Hotel de Timmerfabriek en voormalige PSD-veerboot Koningin Emma uit 1933 (Hotelboot) mochten een groot aantal bezoekers verwelkomen!    

Reactie schrijven

Commentaren: 0