VC Vlissingen kampioen van de 4e klas

Na de 4-0 overwinning is het kampioenschap binnen. VC Vlissingen is zaterdag 21 mei kampioen geworden van de 4e klas en promoveert naar de 3e klas. De tegenstander was Apollo’69 uit ’s Gravenpolder.

Na 10 minuten speeltijd kopt Anthony Osuji de voorzet van Saïd Bouzambou de 1-0 op het bord. In de 20e minuut wederom een voorzet van Saïd Bouzambou, nu is het Karim Boughaba die zijn hoofd tegen de bal zet en zo voor een 2-0 voorsprong zorgt.

Ze wonnen uiteindelijk met 4-0, mooi man! 'Spiderman' maakte twee goals in de eerste helft en liet als toegift een paar mooie acrobatische sprongen zien. De jury oordeelde unaniem met een 10. De ploeg speelde goed en Apollo '69 had weinig in te brengen. Publiek was positief aanwezig, van jong tot oud, multicultureel. Jongeren moedigden de ploeg aan door af en toe op de boarding te drummen.

Accu van mijn filmcamera was leeg tijdens de 2e helft. Snel een klein cameraatje gehaald en ik filmde terwijl Said Bouzambou mijn hand vastpakte om mee te hossen toen ze de beker kregen. Chaotische, lage resolutie en trillende beelden dus, maar wel het moment vastgelegd. Mijn sleutels en mobiel verloren, maar snel weer teruggevonden. Mooi hoe de jeugd erbij betrokken werd.

Foto: Jos Houtzager

André Siereveld kon helaas niet aanwezig zijn. Terwijl hij onderweg was met zijn speed pedelec kreeg hij een lekke band. Hij woont op een halve minuut lopen van het veld. Hij haalde zijn auto om de speed pedelec in de achterbak te doen. Helaas kreeg hij ook met zijn auto een lekke band. Nadat hij die verwisseld had was de middag om. Toen hij zijn speed pedelec in de achterbak deed, kreeg hij kramp in zijn been. Gelukkig was er een bekende om hem thuis te brengen. Thuis struikelde hij over de drempel, gelijk was de kramp weer uit zijn been. Het is me er eentje ...

Vlissingen, gefeliciteerd!
Jos Houtzager

Reactie schrijven

Commentaren: 0