Let's stick to Zeeland 12 - In een kozijn

Deze aflevering hebben de Zeeuwse bands uiteraard weer voorrang. Burial uit Terneuzen maakte in de jaren 90 gruwelijke death metal. Geïnspireerd door de band 'Death' maakten ze een prima demo en plaat.

De band werd een tijd ontbonden maar bestaat inmiddels weer. Ik ben fan. Waested is de artiestennaam van Vlissinger Fabian Houweling. De jonge singer-songwriter heeft net een EP uit en laat zich beïnvloeden en inspireren door bands en artiesten als: Yungblud, Blink182, Simple Creatures, Linkin Park en nog veel meer.

Zijn nummer 'Nightmare' doet me wat aan 'The Cure' denken. Tess James is een singer-songwriter uit Australië. Met andere muzikanten maakte ze een mooie single waarvan de opbrengsten naar Oekraïne gaan. In deze video een versnellingspook om sneller door te schakelen. Ook meegeleverd buiten de show als foto. Tevens een distributieriem, hierin kan je zien waar onze muzikale autoshow allemaal te zien is.

Tof dat deze keer Marjolein Oele meespeelt in een clip bij 1 van de autotunes. Enjoy!

Reactie schrijven

Commentaren: 0