Signeersessie Fedor de Groot bij Bruna Vlissingen

Thrillerschrijver Fedor de Groot komt zaterdag 25 juni op uitnodiging van Vlissinger Bruna-ondernemers Peter en Elles Maas naar Vlissingen om zijn boeken te signeren.

Bruna Vlissingen © RTV Vlissingen

Inmiddels heeft schrijver Fedor de Groot twee thrillers op zijn naam staan: de Scandinavische thriller ‘Sønderho’, waarmee hij de derde plek wist te bemachtigen in de VN Thrillergids Publieksprijs 2022 en ‘Novitsjok’, zijn tweede, zeer actuele thriller. De lezers zijn over beide boeken laaiend enthousiast. Kom langs en maak kennis met Fedor terwijl hij je boek signeert! Op zoek naar een goede thriller of persoonlijk cadeau? Laat uw exemplaar signeren door de schrijver zelf.

Novitsjok
Eind 1989 ontsnapt CIA-agente Linda Brown in Abchazië op spectaculaire wijze aan Sovjetgeneraal Alexander Makarov. Ze verdwijnt samen met een groot aantal ampullen met het zenuwgas Novitsjok 11. Dertig jaar later wil de Zweedse milieuorganisatie Renad Värld de overbevolking van de aarde terugdringen door de inzet van hetzelfde zenuwgas. De Zweden vragen Makarov de ampullen te traceren. Hij accepteert de lucratieve opdracht, maar houdt er een eigen, duistere, agenda op na.In Berlijn krijgt rechercheur Monika Hedegaard een huiveringwekkend plan van de vroegere Oostduitse staatsveiligheidsdienst Stasi onder ogen dat in een archief is gevonden.

Zaterdag 25 juni
Bruna  aan de Walstraat 101
Van 14:00 - 16 uur

Reactie schrijven

Commentaren: 0