Speciale actie Westerschelde Ferry op Vaderdag

Voor iedere vader die op Vaderdag met Westerschelde Ferry vaart, gaat één vader in armoede gratis mee. Om geen één vader buiten de boot te laten vallen op 19 juni, heeft de Westerschelde Ferry een speciale actie bedacht.

Voor iedere vader die Vaderdag met zijn gezin op de Ferry viert, mag één vader die het zich normaal gesproken niet kan veroorloven, gratis de overtocht van Breskens naar Vlissingen of andersom maken. Ieder kind wil zijn vader in de watten leggen op die ene dag in het jaar.

Maar soms zijn er de financiële middelen niet voor om dat te doen. Hoe graag je je waardering ook wilt laten zien. Kinderen kunnen hun vader aanmelden voor toch nog een mooi cadeau: op zondag 26 juni met het hele gezin varen met de Westerschelde Ferry!

Varen en eten
Voor vaders die op Vaderdag met ons meevaren, hebben we nog een mogelijkheid om het extra feestelijk te maken. Varen én onbeperkt mossels eten bij restaurant het Havendorp in Vlissingen.
Kijk op www.westerscheldeferry.nl voor meer informatie.

Je vader (gratis) aanmelden kan via: pers@westerscheldeferry.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Annie (woensdag, 15 juni 2022 16:20)

    Dus je mag niet meer terug?