Bio Drôme opent natuurvoedingswinkel in Vlissingen

Sinds vorige week kunnen Walchenaren en inwoners van de gemeente Vlissingen terecht in de nieuwe winkel van Bio Drôme in Vlissingen voor natuurvoedings producten. Zo’n winkel was er al in Goes sinds 2007, maar er kwamen steeds meer vragen van klanten wanneer komt er ook eens zo’n zaak op Walcheren.

Damario Luitwieler en Sue van Stee  © Multranet Media

Zaterdagmiddag 18 juni gingen we op bezoek om eens een kijkje te nemen in deze ruime winkel aan de Spuistraat in Vlissingen. En hadden we een kort gesprek met Damario Luitwieler hoe het allemaal begon, en hoe hij op het idee kwam om een winkel in Vlissingen te openen.

Speciaalzaak
Bio Drôme is een biologische speciaalzaak die alleen voornamelijk biologische voeding verkoopt en daarnaast hebben we nog een klein assortiment met glutenvrij en dieetvoeding en een stukje nonfood wat in deze sector past. Alles wat je in een supermarkt kunt krijgen kun je via deze winkel ook biologisch verkrijgen.

Verse groenten
Damario Luitwieler: "We hebben een groot aantal aan verse groenten en we proberen zo veel mogelijk uit de regio te halen bij Zeeuwse boeren bij boeren uit Bergen op Zoom en daar steun je dan ook weer de middenstand in Zeeland mee, en de schakels zijn kort dus het product is verser en dat is ook een voordeel". 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nelleke Opdam (zondag, 19 juni 2022 20:57)

    Top. Heel veel succes