· 

Westerschelde Ferry gaat samenwerken met Zonnetrein

Het is niet meer nodig om vanaf de Westerschelde Ferry eerst twintig minuten te lopen om het centrum van Vlissingen te bereiken.

Foto: Marcel Vervuurt

Door de nieuwe samenwerking met de Zonnetrein, is er een bijna directe verbinding. Deze speciale Westerschelde Ferry - Zonnetrein is te herkennen aan de gloednieuwe bestickering van golven en afbeeldingen van de Ferry. Lopen kán natuurlijk wel langs de langste zeeboulevard van Zeeland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken. Maar voor wie er een écht uitje van wil maken, of de wandeling te ver vindt, is er dus de combinatie met de Zonnetrein.

Aansluiting dienstregeling
De halte van de Zonnetrein is op de Punt, slechts vijf minuten lopen vanaf de Ferry en net over de sluizen. Jody van Strien van de Westerschelde Ferry: ,,We zijn ontzettend blij met de samenwerking met de Zonnetrein! De dienstregeling van de Zonnetrein sluit aan op de aankomsttijden van de Ferry en dat is fijn voor onze passagiers die graag naar Vlissingen gaan.”

Zonne-energie
De Zonnetrein is ook nog eens heel duurzaam; het is een moderne solartrein en rijdt dus op zonne-energie. Met zicht op de Westerschelde rijdt de trein over de Groene Boulevard langs Uncle Beach en de Oranjemolen naar het centrum van Vlissingen.

Uitje
Het bezoek aan het centrum kan ook uitgebreid worden met een stadswandeling door Vlissingen of een lunch bij Gastrocafé Santiago. Voor de dienstregeling van de Zonnetrein, zie: zonnetreinzeeland.nl. Voor die van de Westerschelde Ferry: westerscheldeferry.nl/dienstregeling.

Reactie schrijven

Commentaren: 0